Power

100% rabatt på Power Oppdal

- Emma er bare helt fantastisk, og i stedet for å bruke av innsamlede midler til å kjøpe ny telefon, ville vi heller gi bort en ny telefon.

100% rabatt på Power Oppdal

De fleste har fått med seg at Emma og mamma Karin har gjort en iherdig innsats for å samle inn penger til Sykehusklovnene. Når klovnene etterlyste ny android-telefon, var ikke Power vonde å be, i følge Opdalingen.

- Det måtte vi gjøre noe med, så det ble tatt en telefon til Harald Haugan på Power, Oppdal. Kunne de gi oss en god rabatt på ny telefon?

Det kunne de, det vil si, rabatten ble på 100 prosent. Power ønsket like godt å gi bort en splitter ny telefon til klovnene. 

- Emma er bare helt fantastisk, og i stedet for å bruke av innsamlede midler til å kjøpe ny telefon, ville vi heller gi bort en ny telefon. Tiltaket og engasjementet blir også vi inspirert av, og vi hjelper gjerne til når vi kan, forklarer Haugan.

- Telefonen er gull verdt, da klovnene kan nå ut til enda flere barn som er syke. Videoer kan sendes til barn som ligger på isolat, eller er under palliativ behandling. Vi setter utrolig stor pris på gaven fra dere, sier Karin henvendt til gjengen på Power.

Emma har så langt samlet inn totalt 218 000 kroner til Sykehusklovnene, men gir seg ikke med det. Omtanken for andre barn og unge er fortsatt like stor, så innsamlingen ruller og går på ubestemt tid, forklarer Karin, og understreker nok en gang at uten givere hadde ikke dette eventyret vært mulig.
 
bilde%202

Supersalg 19.03-24.03.24

Supersalg 19.03-24.03.24
Velkommen til Supersalg på Domus Oppdal!
Supersalg 19.03-24.03.24

Morsom sparing med Domus sparerakett!

Morsom sparing med Domus sparerakett!
I en kontantløs verden kan det være vanskelig å lære barn om økonomi og sparing. Gjør det morsomt med spareraketten!
Morsom sparing med Domus sparerakett!

Vi støtter lokalmiljøet

Vi støtter lokalmiljøet
Vi er opptatte av å støtte lokal idrett og kultur. Her finner du noen av våre samarbeid.
Vi støtter lokalmiljøet