Power

100% rabatt på Power Oppdal

- Emma er bare helt fantastisk, og i stedet for å bruke av innsamlede midler til å kjøpe ny telefon, ville vi heller gi bort en ny telefon.

100% rabatt på Power Oppdal

De fleste har fått med seg at Emma og mamma Karin har gjort en iherdig innsats for å samle inn penger til Sykehusklovnene. Når klovnene etterlyste ny android-telefon, var ikke Power vonde å be, i følge Opdalingen.

- Det måtte vi gjøre noe med, så det ble tatt en telefon til Harald Haugan på Power, Oppdal. Kunne de gi oss en god rabatt på ny telefon?

Det kunne de, det vil si, rabatten ble på 100 prosent. Power ønsket like godt å gi bort en splitter ny telefon til klovnene. 

- Emma er bare helt fantastisk, og i stedet for å bruke av innsamlede midler til å kjøpe ny telefon, ville vi heller gi bort en ny telefon. Tiltaket og engasjementet blir også vi inspirert av, og vi hjelper gjerne til når vi kan, forklarer Haugan.

- Telefonen er gull verdt, da klovnene kan nå ut til enda flere barn som er syke. Videoer kan sendes til barn som ligger på isolat, eller er under palliativ behandling. Vi setter utrolig stor pris på gaven fra dere, sier Karin henvendt til gjengen på Power.

Emma har så langt samlet inn totalt 218 000 kroner til Sykehusklovnene, men gir seg ikke med det. Omtanken for andre barn og unge er fortsatt like stor, så innsamlingen ruller og går på ubestemt tid, forklarer Karin, og understreker nok en gang at uten givere hadde ikke dette eventyret vært mulig.
 

Oppdals skjulte skattekammer

Lengst inne på Match, finner du Oppdals flotteste barneavdeling. De siste dagene er omsetningen triplet, og det er kanskje ikke så rart.

Ledig stilling på Vitus Apotek

Kan du tenke deg å bli vår nye kollega? Vitusapotek Oppdal har ledig stilling som apotektekniker/apotekmedarbeider.

Ledig stilling på Skin Tonic

Brenner du for kosmetikk og hudpleie? Nå søker Skin Tonic en ny ekstrahjelp.
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.