Kid Interiør

Mange gode tilbud på Kid Interiør

Nå finner du mange gode tilbud på Kid. Her finner du også julemagasinet med masse gode idéer til jul!

Mange gode tilbud på Kid Interiør

Solskjerming opptil 50%


Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen solskjerming samlet under vårt varemerke Dekosol. Finn en løsning som passer akkurat deg og ditt behov.

Gjelder f.o.m. 25/10 t.o.m. 24/11, ikke Ylva og Felicia rullegardin, barnevarer, lystette gardiner og allerede nedsatte varer.


Har du andre vindusmål?


Har du vinduer som har andre mål enn det vi tilbyr gjennom standardsortimentet? Vi kan levere måltilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Leveringstid er ca 4 uker. For mer informasjon og bestilling, se maalbestilling.kid.no.

Gjelder f.o.m. 25/10 t.o.m. 24/11, kun i nettbutikken.
 


All pynt og dekor 50%


Få det høstfint i en fei med sesongens lekre pynt og dekorartikler – miks og match som du selv ønsker. Skap den rette stemningen i rommet ved hjelp av ledlys og lamper.

Gjelder f.o.m. 14/10 t.o.m. 10/11, ikke julevarer og allerede nedsatte varer.
 


Fiberdyner og fiberputer til voksne 50%


Vi har fiberdyner og -puter til alle årstider. Fiberdyner er lette, myke og former seg etter kroppen. Dyner og puter i fiberkvalitet opptar ikke fuktighet eller lukt, og støver heller ikke.

Gjelder f.o.m. 30/9 t.o.m. 10/11, ikke dyne/putesett og allerede nedsatte varer.
 


Flanell sengesett fra 99,-


Fresh opp soverommet med høstens fine flanell! Flanell sengesett er laget av myk bomull og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Det føles varmt og mykt mot huden – passer perfekt for kalde netter og for deg som fryser lett.

Gjelder Snøhetta og Skartind.

Snøhetta: 140x200 cm 99,- / 140x220 cm 149,- / 200x220 cm 199,-
Skartind: 140x200 cm 129,- / 140x220 cm 179,- / 200x220 cm 229,-
 


Julestemning


I månedene før jul er det ekstra hyggelig å gjøre huset klart for den store julehøytiden. Ønsker du en tradisjonell eller elegant stil i år? La deg inspirere av vårt nye julemagasin – 42 sider med nyheter og sesonginspirasjon.
 

Åpne julemagasinet

Ledig stilling på Skin Tonic

Brenner du for kosmetikk og hudpleie? Nå søker Skin Tonic en ny ekstrahjelp.

Ledig stilling på Hus & Hjem

Hus & Hjem søker ekstrahjellp, er du den vi leter etter?

Sanatelltunet har fått nye bøker

Sanatelltunet åpnet i Oktober i fjor, nå har de fått nye bøker
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.