Coop Mega

Grillet makrell med sprø coleslaw

Få sommerfølelse med denne herlige retten

grillet-makrell-med-coleslaw

Når sommeren ikke kommer til Oppdal, får man ta det i egne hender. Denne retten gir garantert sommerfølelse.

Dette trenger du til 4 personer:

  • 4 makrell, i fileter
  • 4 ss limejuice
  • 4 fedd hvitløk, hakket
  • 2 ss olivenolje
  • 1 god klype flaksalt
  • 1 liten nykål, finsnittet
  • 1 pakke sukkererter, snittet
  • 2 selleristenger, snittet diagonalt
  • 4 vårløk, snittet diagonalt
  • 2 ss tørkede limeblader
  • 2 ss sesamfrø, ristet
 

Soyadressing:

  • 2 ss sesamolje
  • 1 ½ dl soayasaus
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 4 ss sukker
  • 6 ss limejuice
  • 1-3 hakkede chili


Slik gjør du:

  1. Bland sammen lime, hvitløk, olje, salt og pepper
  2. Ha i fiskefiletene og la dem marinere i en god time i kjøleskapet
  3. Ha snittet kål, sukkererter, selleristenger og vårløk i en bolle. Hell i iskaldt vann. Sett til side
  4. Fordel fiskebitene sammen med tørkede limeblader på 3-4 aluminiumsfolie. Pakk sammen.
  5. Grill/ bak dem på grillen til fisken er gjennomstekt
  6. Bland sammen ingrediensene til soyadressingen. Sett til side
  7. Ta opp grønnsakene fra vannet og ha dem i en salatsentrifuge eller i en kjøkkenhåndkle som du svinger rundt deg (helst ute…) slik at vannet forsvinner ut
  8. Ha grønnsakene i en salatbolle og drypp over soyadressing og sesamfrø
  9. Server den sprø salaten sammen med bakt fisk og ekstra soyasaus ved siden av

Disse butikkene flytter inn på domus i 2020

I løpet av 2020 vil vi få flere nye leietakere

Power Oppdal søker medarbeider i 20% stilling

Er du teknisk interessert, kundevennlig og vil jobbe i et svært godt arbeidsmiljø? Da er dette jobben for deg.

Slik ser Domus ut i byggeperioden

Bygginga er igang. Her finner du kart over hvordan Domus kommer til å se ut de nærmeste månedene.