Coop Mega

Grillet makrell med sprø coleslaw

Få sommerfølelse med denne herlige retten

grillet-makrell-med-coleslaw

Når sommeren ikke kommer til Oppdal, får man ta det i egne hender. Denne retten gir garantert sommerfølelse.

Dette trenger du til 4 personer:

  • 4 makrell, i fileter
  • 4 ss limejuice
  • 4 fedd hvitløk, hakket
  • 2 ss olivenolje
  • 1 god klype flaksalt
  • 1 liten nykål, finsnittet
  • 1 pakke sukkererter, snittet
  • 2 selleristenger, snittet diagonalt
  • 4 vårløk, snittet diagonalt
  • 2 ss tørkede limeblader
  • 2 ss sesamfrø, ristet
 

Soyadressing:

  • 2 ss sesamolje
  • 1 ½ dl soayasaus
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 4 ss sukker
  • 6 ss limejuice
  • 1-3 hakkede chili


Slik gjør du:

  1. Bland sammen lime, hvitløk, olje, salt og pepper
  2. Ha i fiskefiletene og la dem marinere i en god time i kjøleskapet
  3. Ha snittet kål, sukkererter, selleristenger og vårløk i en bolle. Hell i iskaldt vann. Sett til side
  4. Fordel fiskebitene sammen med tørkede limeblader på 3-4 aluminiumsfolie. Pakk sammen.
  5. Grill/ bak dem på grillen til fisken er gjennomstekt
  6. Bland sammen ingrediensene til soyadressingen. Sett til side
  7. Ta opp grønnsakene fra vannet og ha dem i en salatsentrifuge eller i en kjøkkenhåndkle som du svinger rundt deg (helst ute…) slik at vannet forsvinner ut
  8. Ha grønnsakene i en salatbolle og drypp over soyadressing og sesamfrø
  9. Server den sprø salaten sammen med bakt fisk og ekstra soyasaus ved siden av

Ombyggingssalg på Domus Oppdal

Vi bygger om og har mange gode tilbud i sommer

Sabrura kommer til Domus Oppdal

Norges mest populære sushi-kjede kommer til Domus Oppdal.

Glade mai-dager med mange gode tilbud og ny ferskvare

Snø eller ikke, korona eller ei, 17. mai blir det, og vi har tilbud til deg!