Domus

Nytt senterkort på Domus Oppdal

Nå får du kjøpt gavekort på Domus som gjelder på alle senterets butikker.

Nytt senterkort på Domus Oppdal

Coop Oppdal har solgt gavekort på Domus i mange år, men løsningen har ikke vært optimal, hverken for kunder eller ansatte. Fra å være et varehus med noen få leietakere, har de  blitt et kjøpesenter med selvstendige butikker, og flere leietakere.
 

- Og flere skal det bli, det er derfor på høy tid at vi oppdaterer gavekortsystemet vårt, sier Ingrid Yttergren, driftssjef i Coop Oppdal.
 
- De brune gavekortene vi selger i dag er egentlig Coop gavekort som vi til nå har akseptert i våre egne faghandelsbutikker. Utfordringen er at det ikke er alle kasser som tar imot dette kortet, i tillegg kan det være vanskelig for kunden å vite hvilke butikker som eies av Coop Oppdal og hvilke som er leietakere.
 

Domuskortet

- Gavekortet er svært populært spesielt frem mot jul, så vi har jobbet hardt for å få på plass denne løsningen i løpet av høsten, fortsetter Yttergren.
 
Det nye gavekortet, kalt Domuskortet, kan altså benyttes i alle Domus Oppdal sine butikker bortsett fra Vinmonopolet.
 
– Vi skulle gjerne hatt med dem og, men de har strenge regler for slikt, så det var dessverre ikke mulig.
 

Flere leietakere

Planen er at flere leietakere skal på plass i løpet av 2020, det vil derfor være enda mer aktuelt å få på plass en gavekortløsning som fungerer for hele senteret.
 
- Vi ønsker å gjøre det enkelt for kunden. Når de kjøper et senterkort, så må det fungere på hele senteret, sier Yttergren.
 

Avvikler ikke de brune kortene

De brune Coop-kortene som selges i dag vil slutte å fungere faghangelsbutikkene fra og med 1. november 2021. Disse kortene vil da være et rent Coop-gavekort som kan brukes på Coop Mega, Coop Byggmix og i caféen.
 

Allerede i salg

- Vi har allerede begynt å selge de nye gavekortene på huset, og venter nå på at nettbutikken skal ferdigstilles. Kortene blir solgt i Informasjonen, på Notabene, Hus & Hjem og Skin Tonic. Kortene brukes som et vanlig bankkort, og man kan sjekke saldo i en app om man ønsker, avslutter Yttergren.

Domuskortet koster 20,- inkludert omslag og konvolutt.

Snart er det også mulig å kjøpe dem på nett.

 
Foto: Ludvig Yttergren
 
 

Disse butikkene flytter inn på domus i 2020

I løpet av 2020 vil vi få flere nye leietakere

Power Oppdal søker medarbeider i 20% stilling

Er du teknisk interessert, kundevennlig og vil jobbe i et svært godt arbeidsmiljø? Da er dette jobben for deg.

Slik ser Domus ut i byggeperioden

Bygginga er igang. Her finner du kart over hvordan Domus kommer til å se ut de nærmeste månedene.