Match

Oppdals skjulte skattekammer

Lengst inne på Match, finner du Oppdals flotteste barneavdeling. De siste dagene er omsetningen triplet, og det er kanskje ikke så rart.

Oppdals skjulte skattekammer

Lengst inne på Match, finner du Oppdals flotteste barneavdeling. De siste dagene er omsetningen triplet, og det er kanskje ikke så rart;
 
- Akkurat nå har vi halv pris på hele barenavdelingen, forteller Anne Riise, butikksjef på Match Oppdal.
 
I tillegg til å drifte Match-konseptet, har hun også ansvar for en skoavdeling og barneavdeling som befinner seg i samme lokale.
 
- Vi opplever at folk legger om reiseruta for å komme til oss. Folk kommer fra Sunndalsøra, Lillehammer og Trondheim, og vi ser mange av de samme komme tilbake år etter år, forteller Anne.
 

Skjult skattekammer

Barneavdelingen består av merkene Name It og Levis og de får svært mye skryt for hvor flott den er.
 
- Mange blir veldig positivt overrasket når de kommer til oss, og sier at vi har en fantastisk flott barneavdeling. Den er dessverre litt gjemt, så ikke alle vet om oss, sier Anne.
 
Siden fellesferien startet har omsetningen økt voldsomt, og ligget på nesten det dobbelte i hele Juli.
 
- Og denne uken har vi klart å triple omsetningen på barneavdelingen! De som handler her, handler mye, men vi har fortsatt mange godbiter igjen på tilbud, sier Anne.
 
- Vi har mye tilbud på Match og på skoavdelingen, og det trekker folk inn i butikken. Mange vet ikke at vi har en barneavdeling før de har kommet inn, avslutter hun.
 

Sport 1 dobler arealet

Sport 1 har åpnet i dobbelt så store lokaler. Velkommen til en hyggelig handel!

Handle lokalt: Julegaven alle vil ha

Gavekort fra Domus Oppdal kan benyttes på 18 butikker på senteret

Coop Mega åpner kl. 07 - seks dager i uken

Coop Mega utvider åpningstidene og åpner kl. 07 alle hverdager og lørdager! Alle innganger på Domus har også samme åpningstider som Mega.