Norli

Notabene bytter navn til Norli

Fra 1. mars bytter Notabene Leker navn til Norli Leker

Notabene bytter navn til Norli

Notabene gikk konkurs før jul, men butikken på Oppdal lever i beste velgående. Fra og med 1. mars har butikken inngått ny avtale med Norli.

Siden butikken skal bygges om i sommer, vil det ikke bli de store endringene på kort sikt. Lekeavdelingen vil bli styrt på samme måte før under det lokale konseptet "Leker". 

Ruth Mellemseter, butikksjef på Notabene, nå Norli, er svært fornøyd med den nye avtalen.

- Vi får samme frihet som vi hadde før og får gjøre de lokale tilpasningene vi føler passer godt her på Oppdal. Vi har blant annet en svært populær lekeavdeling som vi ønsker å drifte utenfor kjede, og det kan vi med den nye avtalen.

Driftssjef Ingrid Yttergren støtter dette.

- Denne avtalen er superpositiv for bokhandelen. Vi blir med i en landsdekkende kjede med gode innkjøpsavtaler og flotte kampanjer. Vi får også nytt kassesystem med lagerstyring, samtidig som vi har frihet til å drive øvrige kategorier som vi selv føler fungerer best. Dette er en svært populær butikk på Oppdal, så vi ønsker å bevare den gode følelsen kundene får av å være her.

- Leker-logoen er også pusset opp, og den er vi veldig fornøyd med, sier Yttergren.
Leker%20copy

Endringen vil skje gradvis iløpet av mars. Skilt vil bli skrudd ned, og navn endres både her og der, men når ny kasse og nye skilt er på plass er enda ikke avklar.

- Vi tror folk finner frem selv uten skilt, men vi håper å ha det meste på plass i løpet av kort tid, avslutter Yttergren.

Julens åpningstider 2021

Vi lover god julestemning på Domus i desember. Her finner du våre åpningstider

Sport 1 dobler arealet

Sport 1 har åpnet i dobbelt så store lokaler. Velkommen til en hyggelig handel!

Handle lokalt: Julegaven alle vil ha

Gavekort fra Domus Oppdal kan benyttes på 18 butikker på senteret