Domus

Oppfordrer hele Oppdal til ryddeaksjon

Marte Skorem Hoel og Hege Myran Voll er klar for å rydde i Oppdal.

Oppfordrer hele Oppdal til ryddeaksjon

Coop Oppdal oppfordrer alle i Oppdal å bli med på årets ryddeaksjon som varer til og med 4. mai. Nå gir de ut gratis ryddeutstyr til alle som vil bidra til å ta vare på vår fantastiske natur. Flotte hansker og plastsekker finner du utenfor informasjonen på Domus, og container til avfall settes ut på baksiden tirsdag morgen.
 
- Dette er andre året Coop arrangerer denne langsomfattende ryddeaksjonen. Som forbrukereid er det naturlig for Coop å ta vare på lokalsamfunnet, og den vakre naturen vi har på Oppdal er viktig å ivareta, forteller Roger Vollan, butikksjef på Coop Mega.

- Nå som det går mot vår, og snøen er på retur, avdekkes dessverre søppel langs veiene, i skogen og andre steder det ikke hører hjemme.
 
Plastforsøpling er verdens raskest voksende miljøproblem – og det angår oss alle. Nå gjentar Coop suksessen fra i fjor og deler ut gratis utstyr over hele landet
 
- Et av målene med Coop rydder Norge er selvfølgelig å gjøre nærområdene våre klare for våren. I tillegg håper vi at aksjonen kan senke terskelen slik at flere deltar i ryddeaksjoner. For ved siden av å være et lite, men viktig bidrag, bidrar dette til bevisstgjøring og forståelse for omfanget av problemet, forteller Vollan. Han skal selv ut og rydde søppel denne uka, med fotballaget han trener.
 
Ta med deg familien, vennegjengen, skoleklassen eller idrettslaget og bli med du også! Bruk gjerne #cooprydderoppdal når du er ute og rydder.
 

Julens åpningstider 2021

Vi lover god julestemning på Domus i desember. Her finner du våre åpningstider

Sport 1 dobler arealet

Sport 1 har åpnet i dobbelt så store lokaler. Velkommen til en hyggelig handel!

Handle lokalt: Julegaven alle vil ha

Gavekort fra Domus Oppdal kan benyttes på 18 butikker på senteret